Mobilabonnement med Spotify

Vi har alle ulike behov og ønsker når det gjelder mobilbruk. Noen bruker mye data på videosamtaler og spill, mens andre først og fremst hører på musikk. Dersom du tilhører sistnevnte kategori, finnes det en rekke mobilabonnementer som er skreddersydd for deg!

Du kan for eksempel få et mobilabonnement med ubegrenset Spotify-streaming inkludert. Det er også mulig å få abonnementer som lar deg lytte til så mye musikk du vil fra tjenester som Apple Music og Tidal – uten ekstra kostnader.

I denne guiden ser vi nærmere på mobilabonnementer med fordeler for deg som hører på musikk via Spotify, Apple Music og andre musikkstrømmetjenester.

Telenor Music Freedom

Telenor Music Freedom er et mobilabonnement som er skreddersydd for deg som lytter mye til musikk. Med dette abonnementet kan du nemlig streame ubegrenset mye musikk uten at du bruker data fra datapakken din!

Tjenesten Music Freedom er bakt inn i abonnementer som U18, Fleksi og Yng, og er derfor perfekt for unge som elsker å høre på musikk. Telenor Music Freedom er et mobilabonnement med støtte for Spotify, Beat, Apple Music, Tidal, SoundCloud og Audiomack.

Lytter du mye til musikk via disse strømmetjenestene, kan abonnementet være veldig gunstig. Husk imidlertid på at Telenor Music Freedom kun gjelder for musikk-streaming, og ikke podcaster eller filmer.

Telenor Music Freedom fås altså inkludert i enkelte av Telenor sine abonnementer, men kan også bestilles som en tilleggstjeneste. Dette er mulig enten du har Trygg Start, Original, Next, Medium eller Trygg som abonnement.

Telia Music Freedom

Også Telia har en tjeneste kalt Music Freedom. Denne tjenesten er inkludert i abonnementer som Telia X, og for alle Telia-kunder som er 28 år eller yngre. Øvrige kunder kan kjøpe tjenesten for 29 kroner ekstra per måned.

Telia Music Freedom lar deg strømme så mye musikk du vil, uten at data brukes fra din standard datapakke. Dette er et abonnement med støtte for Spotify, Audiomack, Beat, Apple Music, Tidal og Deezer.

Tjenesten aktiveres automatisk når du lytter til musikk via de overnevnte musikkstrømmetjenestene. Husk at også denne tjenesten kun gjelder for musikk, og ikke for videoer eller podcaster.

Det er til og med mulig å bruke Telia Music Freedom med kontantkort. Også dette vil koste 29 kroner for én måned.

Mobilabonnement med støtte for Spotify | Mange fordeler

Enkelte aktiviteter på nett krever mye data, noe som kan gjøre at du bruker opp all dataen fortere enn ønskelig. Både Instagram, YouTube og streaming av musikk er kjent for å sluke mye data.

Hvis du hører mye på musikk gjennom strømmetjenester, er det derfor lurt å skaffe seg et mobilabonnement med støtte for Spotify og lignende tjenester. På den måten får du bedre kontroll over de månedlige kostnadene.

Samtidig kan du høre på så mye musikk du bare vil, noe som kan gi en litt bedre hverdag! Har du barn eller ungdom i huset som hører mye på musikk, kan Telenor Yng eller lignende være et godt valg. Velg gjerne et abonnement som allerede inkluderer Music Freedom!

Gratis streaming av musikk i utlandet

Det finnes mange fordeler ved å velge et mobilabonnement som har støtte for gratis bruk av Spotify og andre strømmetjenester. Du kan ofte se frem til gratis musikkstreaming også i utlandet!

Tjenester som Telenor Music Freedom og Telia Music Freedom lar deg streame musikk gratis når du befinner deg i Norge, EU og EØS. Dette betyr at du også kan høre på så mye musikk du bare vil mens du er på ferie i land som Spania, Danmark, Sverige og Tyskland.

Husk at du sannsynligvis ikke får tilgang på tjenesten når du er på ferie i Asia, USA og lignende. Da vil det kunne bli dyrt å streame musikk, noe man bør være obs på.

Få et mobilabonnement med støtte for gratis bruk av Spotify

For mange er musikk en viktig del av hverdagen, og enkelte hører på musikk fra morgen til kveld. Dersom du bruker Spotify eller lignende musikkstrømmetjenester hyppig, kan mobilregningen fort bli dyr.

Heldigvis finnes det mobilabonnement som gir støtte for fri bruk av Spotify, uten at det brukes av ditt månedlige databudsjett. Med tjenester som Telia Music Freedom kan du strømme ubegrenset mye musikk, uten at det brukes av ordinær mobildata.

Et mobilabonnement med støtte for fri bruk av Spotify, Apple Music og lignende koster heller ikke spesielt mye. Enkelte mobilabonnementer har dessuten tjenesten integrert, slik at du ikke trenger å betale noe ekstra for den.

Hører du mye på musikk via Spotify, kan vi blant annet anbefale Telenor Music Freedom eller Telia Music Freedom!

Mobilabonnementpris
Logo