Telipol

Telipol har tilbudt mobiltelefonitjenester i Norge helt siden 2005, og beskriver seg selv som en prisvennlig utfordrer på mobilmarkedet. Ifølge leverandøren selv, kan de tilby noen av landets aller billigste mobilabonnementer.

Telipol er i stadig vekst, og mobiloperatøren påpeker at de er uavhengige på eiersiden. På grunn av denne friheten kan de tilby kundene sine tjenester av høy kvalitet, til svært gode priser.

Mobiloperatøren leier mobilnett fra Telenor, som er kjent for å tilby landets kanskje beste dekning. Med et abonnement fra Telipol, kan du derfor se frem til god dekning enten du er hjemme eller på hyttetur.

Abonnement fra Telipol | Pris

Telipol kan tilby en rekke forskjellige mobilabonnementer. Majoriteten av disse inkluderer fri MMS og SMS, så vel som fri tale. I likhet med de fleste andre mobiloperatører, er det hovedsakelig mengden data i abonnementet som avgjør prisen.

Gjennom Telipol kan du få abonnementer med alt fra 500 MB til 20 GB mobildata inkludert hver måned. Her er det med andre ord noe for både beskjedne og ivrige nettbrukere.

Velger du det billigste abonnementet fra Telipol, er det ikke data inkludert i det hele tatt. Du får 50 minutter tale og 50 SMS inkludert i prisen. Til gjengjeld er abonnementet svært billig, og koster ikke mer enn 39 kroner i måneden. Perfekt for deg som bruker mobiltelefonen minimalt!

Her er en oversikt over de ulike abonnementene fra Telipol, og hva de koster deg per måned:

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Data Rollover | Overfør ubrukt data til neste måned

Telipol tilbyr – som så mange andre mobiloperatører – såkalt Data Rollover. Det betyr at mobildata som er ubrukt fra én måned, vil overføres til neste måneds databudsjett. Dermed får du mulighet til å bruke opp mobildataen du allerede har betalt for.

Data Rollover er perfekt for deg som ikke bruker like mye mobildata hver måned. Hvis du bruker 3 av 5 GB data den ene måneden, vil 2 GB overføres til neste måned.

Er Telipol et gunstig mobilabonnement?

Ja! Telipol er et mobilabonnement som kan vise til mange fornøyde kunder i hele Norge. Med Telenor-dekning kan du se frem til god dekning. Samtidig er prisene relativt lave, noe som er et stort pluss.

Sjekk ut abonnementer fra Telipol, og finn ut om dette er mobilleverandøren for deg!

Mobilabonnementpris
Logo