XPLORA Mobil

XPLORA mobil er en mobiloperatør som er skreddersydd for hele familien, og tilrettelagt også for de minste. Dette er en operatør som er spesielt velegnet for deg som ønsker at barna skal få trygge og gode mobilvaner.

Det er enkelt å få oversikt over barnas dataforbruk, og du kan sette digitale regler barna må følge. XPLORA mobil er imidlertid også velegnet for voksne, som blant annet kan se frem til fullverdig Telenor-dekning.

Her skal vi se nærmere på XPLORA mobil sine abonnementer og priser. Finn et mobilabonnement som er tilpasset deg eller andre familiemedlemmer!

Hva er inkludert i et abonnement fra XPLORA mobil?

Med XPLORA mobil kan du ikke bare sikre en tryggere digital hverdag for de minste. Du kan også dra nytte av et hurtig mobilnett med fri hastighet inntil 450 Mbit per sekund. Prater du mye i telefonen eller har videosamtaler, kan du også få glede av HD Voice.

XPLORA leier mobilnett fra Telenor. Derfor kan du føle deg trygg på at dekningen er god, enten du er i lavlandet eller på fjellet. Telenor utvider 4G- og 5G-nettet sitt til stadighet, noe som betyr at du kan se frem til tilfredsstillende dekning i store deler av Norge.

En annen fordel med XPLORA mobil, er at det er lekende lett å bytte til abonnementet om du har en annen leverandør i dag. Prosessen utføres på få sekunder, og etter kort tid får du tilsendt det nye SIM-kortet ditt.

XPLORA kan også skilte med velfungerende kundestøtte, noe de fleste mobilkunder setter pris på. Her er noen av godene som er inkludert i abonnementer fra XPLORA mobil:

  • Fullverdig Telenor-dekning
  • MMS, SMS og tale uten ekstra kostnader i EU
  • HD Voice
  • Gratis BankID
  • Valgfri datapakke

Pris på XPLORA-abonnement

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Enkel administrering av mobilabonnement

XPLORA er et gunstig mobilabonnement for deg som ønsker full kontroll på forbruk. Det er enkelt å legge inn sperringer mot overforbruk, slik at du slipper overraskende ekstrakostnader relatert til eget eller barnas mobilbruk.

Mobilabonnementet har også en smart sperre mot roaming i utlandet, teletorg-numre, telefonsamtaler til andre land fra Norge og dyre innholdstjenester. Dermed slipper du å bekymre deg for at barna bruker penger på dyre telefonitjenester.

Med XPLORA Full Kontroll får du enkelt og greit kontroll over forbruket. Det er bare abonnementets juridiske eier som kan administrere endringer. Sjekk ut XPLORA sine ulike abonnementer, og finn en løsning som er tilpasset deg!

Mobilabonnementpris
Logo