Om

Mobilabonnementpris.no

mobilabonnementpris.no arbeider utelukkende med å gi forbruker det beste grunnlaget for valg av mobilabonnement. Vi sammenligner mobilselskap, mobilabonnement. Vi gir deg de billigste prisene, omtaler og erfaringer fra kunder.

Visjon

Mobilabonnementpris.no skal være den foretrukne portalen for valg av mobilabonnement. Vi skal passe på at forbruker til enhver tid kan ta et opplyst valg av mobilselskap.

Slik holder vi priser og vilkår oppdatert

Mobilabonnementpris.no tråler nettstedene til de forskjellige mobilselskapene daglig og oppdaterer deretter våres databaser med tilhørende priser og vilkår. For privatabonnement vises priser ink. mva. Vi gjør det vi kan for å på beste måte ivareta at priser og vilkår stemmer og er oppdatert. Vi må følgelig ta et forbehold om at det kan oppstå feil i informasjonen vi oppgir ettersom at det er menneskelig arbeid.

Hvordan vi hjelper

  • Vi sammenligner priser fra alle norske mobiloperatører
  • Kunnskapsbibliotek og nyttige artikler
  • Omtaler og erfaringer

Hvordan tjenesten finansieres

For å holde tjenesten gratis for forbruker må vi finansiere den på andre måter. Ved siden av enkelte av abonnementene i oversiktene på nettsiden er det lenket til bestillingsskjema hos mobiloperatør. Dersom du velger å klikke deg inn via vår side og gjennomfører en bestilling tjener vi et vederlag fra mobilselskapet du har valgt. Vi finansieres også via å forvalte henvendelser til anbudstjenester for mobilabonnement. Sammenligningene og tabellene som utføres er ikke påvirket av betalte avtaler.

Firmainformasjon

Adresse: Søndre Skogveien 22L, 5055 Bergen
Org: 918 687 181
salg@spin-vest.no

Mobilabonnementpris
Logo