LO favør for mobilabonnement

Som medlem i LO kan du ha rett på en rekke rabatter og goder, noe som også er kjent som LOfavør. Gjennom LO kan du blant annet få fordeler i form av billigere avtaler og abonnementer, enten det er snakk om forsikringer eller mobilabonnementer.

Det finnes hundretusener av nordmenn som er medlem i LO, og det er derfor ikke tvil om at fordelene som gis er relevante for mange.

Hvis du er LO-medlem kan du laste ned LOfavør-appen, og få oversikt over alle fordeler du har tilgang på. Gjennom appen har du også tilgang på medlemskortet ditt, slik at du slipper å ha et fysisk kort å forholde deg til.

Er du på utkikk etter gode tilbud på mobilabonnementer? Med LOfavør på mobilabonnement kan du potensielt spare mange hundrelapper i året. La oss se nærmere på mulighetene som finnes!

Om LOfavør

LOfavør er et fordelsprogram som du får tilgang på dersom du organiserer deg i et LO-forbund. LO – eller Landsorganisasjonen – er en organisasjon som jobber for et bedre organisert arbeidsliv for arbeidstakere.

LO arbeider blant annet med å forhandle frem bedre lønnsvilkår og gunstige arbeidsvilkår på vegne av medlemmene. Når du er LO-medlem kan du blant annet få avtalefestet lønn, hvis du arbeider i en bedrift med tariffavtale.

Du kan gjerne betrakte LO som «arbeidernes organisasjon». Som medlem betaler man et lite kontingent hvert år, og dette kan trekkes fra på skatten. Samtidig får du tilgang på fordelsprogrammet LOfavør.

LO forhandler seg frem til gunstige avtaler for medlemmene sine, og du kan potensielt få mer gunstige abonnementer og forsikringer gjennom programmet.

Finnes det LOfavør på mobilabonnement?

Som medlem i LO kan du se frem til utallige fordeler. På nettsiden til LOfavør kan du få oversikt over ulike ting du kan få rabatt på. Her er noen av kategoriene hvor det gis gode prisfordeler gjennom LO:

  • Forsikring
  • Hus og hjem
  • Ferie og fritid
  • Juridisk
  • Bank

Fra tid til annen kan LO-medlemmer få LOfavør på mobilabonnement. Merk deg likevel at dette ikke er blant de tingene LO primært gir rabatter på.

Hold deg likevel oppdatert via appen og nettsiden til LOfavør, slik at du ikke går glipp av gode kampanjer på mobilabonnement.

LO-favør på mobiltelefoni via Ice

Tidligere har LO-medlemmer kunnet få gode rabatter på mobilabonnement via Ice. Da denne kampanjen var gyldig i 2013, kunne medlemmer oppnå 15 % i rabatt på Ice-abonnement.

Ice inngikk da et samarbeid med LOfavør, der medlemmene kunne få gode fordeler på blant annet mobilt bredbånd. I dag er ikke denne kampanjen aktiv lenger, men du skal ikke se bort ifra at det dukker opp nye og gode fordeler i fremtiden!

LOfavør på forsikring

Selv om du kanskje ikke finner LOfavør for mobilabonnement, kan du finne andre gode fordeler. Har du mobiltelefon eller andre dyre eiendeler, ønsker du kanskje en forsikring. Og nettopp forsikringer er noe du kan få gode fordeler på via LO.

Du kan blant annet få en verdisakforsikring, noe som kan være relevant for deg med mobiltelefon. Det er også mulig å få gode avtaler på forsikringer som reiseforsikring, innboforsikring, bilforsikring, husdyrforsikring, livsforsikring og ulykkesforsikring.

Siden majoriteten av oss har behov for én eller flere forsikringer, kan fordelene som fås gjennom LOfavør komme de fleste til gode.

Hvilke andre fordeler kan du få gjennom LOfavør?

Gjennom LOfavør kan du få tilgang på mange fordeler i det daglige. I kategorien «Ferie og fritid» kan du for eksempel finne gode rabatter på hoteller, leiebil, transport og fornøyelsesparker.

Du finner også gode rabatter som kan benyttes til fornøyelser og underholdning via Det Norske Teatret og festivaler.

I kategorien «Hus og hjem» kan du også finne gode avtaler. Du kan for eksempel få rabatterte strømavtaler, eller gunstige avtaler i forbindelse med boligsalg.

Husk at LOfavør også gir deg finansielle fordeler. Du kan få gunstige lån med god rente, enten det er snakk om billån, boliglån eller lignende. Du kan også få gode sparerenter på BSU og brukskonto – for å nevne noe.

Hvordan få billig mobilabonnement?

LOfavør for mobilabonnement er kanskje ikke så lett å oppdrive, men du kan få mange andre gode fordeler gjennom fordelsprogrammet. Hvis du er på utkikk etter et gunstig mobilabonnement, anbefaler vi deg å heller sjekke ut vår prisoversikt.

Sammenlign mobilabonnementer, og finn avtalen som passer best for deg og dine bruksvaner!

Mobilabonnementpris
Logo